Vacature Operator Inpakafdeling

Al ruim 25 jaar is Profact een bekende naam in de markt voor het vervaardigen van CD’s en media producten. We onderscheiden ons door de snelheid waarmee we onze klanten kunnen bedienen en de hoge kwaliteit die we leveren. In onze locatie in Breda beschikken we over een modern machinepark en produceren we met een team supergemotiveerde medewerkers prachtige media producten. De meest toonaangevende Nederlandse DJ’s zijn ondermeer onze klanten! Naast het produceren van CD’s starten wij het komende jaar ook met het produceren van langspeelplaten (vinyl).

Ter versterking van ons productie team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Operator inpakafdeling

Fulltime

Na een gedegen inwerk -en trainingsperiode werk je in teamverband aan het produceren van CD’s en DVD’s. Tot je takenpakket behoren ondermeer het machinaal inpakken van CD’s, en het verhelpen van eenvoudige eerstelijns storingen. Je voert overleg met collega’s en supervisor over het produktieplan, en je voert zelfstandig de voorgeschreven kwaliteitscontroles uit. Samen met je collega teamleden draag je de verantwoordelijk voor de output van je team en de productkwaliteit. Je werkt op de inpak afdeling in dagdienst.

Lijkt je dat op jouw lijf geschreven? Dan heb jij vast

  • Een opleiding op minimaal LBO niveau;
  • Goede kennis van de Nederlandse of Engelse taal;
  • Enige ervaring in het bedienen van (inpak)machines.

Profact biedt jou:

  • De ruimte om al jouw skills optimaal te kunnen benutten;
  • Een informele Brabantse werksfeer met gelijkgezinde vakgenoten met passie voor hun vak en hun bedrijf;
  • Een goed salaris met een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Hebben wij jouw enthousiasme te pakken?

Dan hebben wij zeker interesse om ook met jou kennis te maken. Jouw motivatie & c.v. kun je zenden aan info@profact-international.com.
Heb je vragen over de functie, dan kun je ook bellen op 06-53664195 en kom vrijblijvend langs voor kennismaking en rondleiding!

© Copyright Profact International | Powered by ShareAll