• CD & DVD

    Downloads / Specificaties

Specificaties

Profact International kan al uw printwork leveren. Wij werken al vele jaren samen met gerenommeerde drukkerijen vanuit de media, of andere geledingen uit de industrie. Daardoor kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen. Of het nu gaat om booklets in kleine en grote aantallen of om een superglossy box, wij kunnen u adviseren en zorgen voor de juiste oplossing.

Onze professionele art prep afdeling controleert uw aangeleverde artwork bestanden en indien noodzakelijk of gewenst passen wij een en ander aan. Indien u geen tijd heeft, kunnen wij ook eenvoudig opmaakwerk voor u verzorgen. Voor vrijwel al het drukwerk hebben wij gestandaardiseerde templates beschikbaar om uw werk eenvoudiger te maken. Indien de template niet op de website aanwezig is, is een telefoontje genoeg om deze voor u te organiseren.

Om uw artwork direct bruikbaar te krijgen voor het drukproces, dienen de bestanden volgens specificaties aangeleverd te worden.

  • Klik hier voor de Profact International Artwork specificaties (pdf)
  • Klik hier voor de Profact International Label specificaties (pdf)
  • Klik hier voor de Profact International Mastering data specificaties (pdf)

CD/DVD Label

De opdruk van uw CD of DVD productie kan in zowel zeefdruk als offset uitgevoerd worden en kan variëren van een eenvoudige zwarte tekst tot een full colour print, en indien gewenst met of zonder witte ondergrond. Hier vindt u de benodigde templates voor het opmaken van uw CD of DVD label.

Artwork

Uw CD of DVD productie is niet compleet zonder bijbehorend drukwerk en een mooie verpakking. Hiervoor beschikt Profact over een enorme variëteit aan templates aan de hand waarvan u het artwork voor uw drukwerk en verpakkingen kunt opmaken.

© Copyright Profact International | Powered by ShareAll