Over ons – Profact

Al vele jaren is de CD, DVD en VINYL fabriek van Profact een begrip in Benelux, Frankrijk, de UK en Duitsland daar waar het gaat om het produceren van CD’s, DVD’s en VINYL  voor de home-entertainment markt.

Profact International is gevestigd te Breda en heeft de ideale locatie in het logistieke hart van Europa, vlakbij twee internationale luchthavens en de havens van Rotterdam. Dit gecombineerd met onze hoge kwaliteitseisen (ISO9001), een efficiënt productieproces en een no-nonsense mentaliteit, maakt Profact International de snelste CD- en DVD producent binnen Europa.

Snelheid

Profact International is de enige CD, DVD en VINYL fabriek in Europa die een speciale “I-need-speed” service aanbiedt. Naast onze snelle standaard levertijden biedt deze super-snelle service minder stress en een gezonde nachtrust voor u en uw collega’s.

Print

Profact International werkt samen met zeer professionele drukkerijen. Deze drukkerijen maken gebruik van de laatste technologie en leveren daardoor uitmuntende kwaliteit. Het drukwerk dat zij produceren zal indruk maken en iedere dag weer voor een aangename verrassing zorgen.

Performance

Onze CD, DVD en VINYL fabriek bestaat al bijna 30 jaar. Uw producten en orders zijn in vertrouwde handen van ons professionele customer service team, ons sales team, ons logistieke team en ons productie team.

Fulfilment

Profact International biedt oplossingen voor al uw fulfilment vraagstukken. Efficiency, een juiste coördinatie en verwerking van uw materialen en informatiestromen zijn hierbij kernbegrippen. Daardoor zijn wij in staat om uw producten veilig en snel naar ieder adres in de wereld te versturen.

Kwaliteit

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op ISO9001. Uw deadline is onze top prioriteit. Het optimaliseren van processen is een continue proces binnen onze organisatie. Het garanderen van de allerhoogste kwaliteit zorgt er iedere dag weer voor dat Profact International vooraan staat in Europa.

Duurzaamheid

Profact International heeft duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij werken met respect voor mens, milieu en omgeving. Niet omdat het moet, maar omdat we het graag zo willen.

ISO 9001

Profact International is sinds 1 oktober 2009 ISO 9001 gecertificeerd. Een resultaat waar wij trots op zijn.

KEMA Quality B.V. is per 1 november 2009 overgenomen door DEKRA. Om de integratie in het DEKRA concern zichtbaar te maken is de naam en huisstijl aangepast.

Per 29 december jl. is de naam KEMA Quality B.V. in DEKRA Certification B.V. gewijzigd

© Copyright Profact International | Powered by ShareAll