Profact International - cultuur
Menu

 

Home > Werken bij

Dit zijn wij

Samenwerken

Profact International bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Zo nu en dan verwelkomen we nieuwe medewerkers, maar we hebben ook medewerkers die al vanaf de start van Profact International zich inzetten voor de organisatie. Zo ontstaat een mooie samenwerking onderling: veel kennis en ervaring versus nieuwe inzichten. Daarnaast werken we als team aan een gezamenlijk resultaat, dus een optimale afstemming is van belang en men helpt elkaar waar nodig. Dit gaat uiteraard gepaard met een gezonde dosis humor en gezelligheid op z’n tijd.

Trots

Wij zijn trots op wat we maken voor onze klanten. We zijn er ons van bewust dat we werken aan een bijzonder product, waar ook nog veel handwerk bij komt kijken. Er is intensief contact met onze klanten om goed af te stemmen wat de wensen en eisen zijn. Als we weer mooi maatwerk hebben kunnen leveren aan onze klanten voelt dat echt goed!

Gedreven

Het is van belang om hoge eisen te stellen aan kwaliteit en we streven steeds naar verbetering van product en prestatie. Dit komt omdat we ons zeer verantwoordelijk voelen voor het product dat we afleveren. Dit houdt zeker ook in dat we hard moeten werken en kritisch moeten zijn. Die tevreden klant, daar gaat het ons om.

Betrokken

Je verbonden voelen met de organisatie en werkzaamheden is nodig om met elkaar tot een mooi resultaat te komen. Als iets beter kan zeggen we het, als we anderen kunnen inspireren of stimuleren doen we het.

Klinkt onze cultuur je als muziek in de oren, lees dan ook eens wat onze medewerkers over Profact International vertellen bij medewerkers aan het woord of kijk of we een passende vacature beschikbaar hebben.