Profact International Netherlands - onze medewerkers
Menu

 

Home > Werken bij > Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Wie kunnen we beter laten vertellen over de processen en werkzaamheden bij Profact International dan onze eigen medewerkers zelf? Neem een kijkje in de keuken en ontdek wat het zo leuk maakt om bij een CD- en DVD fabriek te werken en wat het werk wat we voor onze klanten doen nu precies inhoudt.   


Said – Operator Printing

Het is leuk om aan dit bijzonder proces te mogen werken.”

Alweer een hele tijd in dienst bij Profact International, 17 jaar om precies te zijn. Inmiddels ken ik de processen op mijn duimpje en werk ik op verschillende afdelingen. Om afbeeldingen op CD’s en DVD’s aan te brengen, gebruiken we de technieken van zeefdruk en offset. Voor dit printproces heb je screens en offsetplaten nodig om die afbeelding daadwerkelijk op de disk te kunnen krijgen. Deze maak ik en controleer ik zorgvuldig voordat ze gebruikt worden. Ook bedien ik regelmatig de verschillende machines op de afdeling Printing. Bij afdeling Packaging zorg ik ervoor dat producten worden verpakt en verzendklaar worden gemaakt.    

Heel divers dus en dat maakt het werk zo leuk. Ik vind dat ik aan een bijzonder proces mag werken waar nog veel handwerk bij komt kijken. Er wordt nauwkeurigheid, concentratie en zelfstandigheid van me verwacht. Samenwerking is van belang, omdat elke afdeling een deel van het proces doet. Samen met een fijn team kwaliteit leveren en een mooi eindproduct maken voor onze klanten. Doordat ik de processen zo goed ken, vertrouwt Profact International erop dat ik mijn werk goed doe. Hierdoor krijg ik de ruimte om erg zelfstandig mijn werk uit te voeren. Hard werken wordt van je verwacht, maar je krijgt er ook wat voor terug. Waardering wordt uitgesproken, de sfeer is goed en als ik eens moet schuiven met uren wordt er met me mee gedacht.

Leonie – Medewerker Customer Service

“Het geeft me een goed gevoel als de klant blij is met het eindresultaat.”

Als Customer Service medewerkster begeleid ik de klant in het orderproces van het begin tot het eind van het CD of DVD product. In deze hectische branche is een goede klantenrelatie erg belangrijk. Echter dienen de wensen van de klant goed afgestemd te worden op de productiecapaciteit, zodat gemaakte afspraken met de klant ook gehaald kunnen worden.

Vanaf dag 1 voel ik me helemaal thuis bij Profact International. Ons Customer Service team is erg accuraat en professioneel in een gezellige, informele sfeer. Samen met Sales en Planning vormen wij een perfecte combinatie om onze gezamenlijke doelstellingen te bereiken. Dat Profact International de inzet van haar medewerkers waardeert, uit zich in de vorm van bijvoorbeeld een presentje tijdens feestdagen en een jaarlijks personeelsfeest. Dat vind ik zeker leuke extraatjes. 

Ik vind het een uitdaging om van losse onderdelen die de klant aanlevert een goed compleet product af te leveren.


Het geeft me altijd wel een goed gevoel als ik aan een ingewikkeld project begin en dit in de loop van het project nog lukt ook, waardoor de klant helemaal blij is met het eindresultaat. Verder vind ik  een goede, informele relatie met de klant erg belangrijk. Dit maakt de communicatie en het werk een stuk prettiger. Profact International staat ook echt voor goede service en persoonlijke aandacht voor de klant. Je bent tenslotte allemaal bezig met 1 doel en dat is een zo mooi mogelijk product uit te leveren. In het verleden behaalde resultaten zijn in deze wel degelijk een garantie voor de toekomst :-).


Manuel – Logistics Operator

“Ik zorg ervoor dat alle producten op tijd op de juiste locaties zijn.”

In mei 2009 ben ik begonnen bij Profact International als medewerker Intern Transport. Elke dag krijg ik een overzicht met daarop vermeldt welke orders verzonden moeten worden. Ik breng de klaargemaakte orders vanuit de fabriek van Profact International naar afdeling Shipping. Half fabricaten gaan eerst naar een andere afdeling om deze handmatig klaar te maken voor onze klanten. (Denk hierbij aan bijvoorbeeld Special Editions die niet helemaal machinaal gemaakt kunnen worden).

Ook zorg ik ervoor dat alle producten aanwezig zijn die collega’s nodig hebben voor het productieproces, zodat machines niet stil komen te staan. Kortom, alles op tijd op de juiste locaties zetten. Dat gevaarlijke stoffen keurig op tijd worden ingezameld ligt ook bij mijn verantwoordelijkheid. De hele dag ben ik onderweg op het terrein van Profact International.

Erg leuk om steeds op een andere locatie te zijn en zo dus met verschillende collega’s contact te hebben. Het gaat dan natuurlijk vaak over werk, maar we kunnen het zeker ook gezellig hebben onderling. Ik hou van hard werken en Profact International weet dat, daarom hoeven ze me ook niet steeds te zeggen wat ik moet doen. Met veel plezier ga ik elke dag naar mijn werk en kan ik zelfstandig mijn werkzaamheden uitvoeren. Het vertrouwen dat ze in me hebben is heel fijn.