Profact International Netherlands - Download specificaties drukwerk
Menu

 

Home > Downloads

Specificaties

Profact International kan al uw printwork leveren. Wij werken al vele jaren samen met gerenommeerde drukkerijen vanuit de media, of andere geledingen uit de industrie. Daardoor kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen. Of het nu gaat om booklets in kleine en grote aantallen of om een superglossy box, wij kunnen u adviseren en zorgen voor de juiste oplossing.

Onze professionele art prep afdeling controleert uw aangeleverde artwork bestanden en indien noodzakelijk of gewenst passen wij een en ander aan. Indien u geen tijd heeft, kunnen wij ook eenvoudig opmaakwerk voor u verzorgen. Voor vrijwel al het drukwerk hebben wij gestandaardiseerde templates beschikbaar om uw werk eenvoudiger te maken. Indien de template niet op de website aanwezig is, is een telefoontje genoeg om deze voor u te organiseren.

Om uw artwork direct bruikbaar te krijgen voor het drukproces, dienen de bestanden volgens specificaties aangeleverd te worden.

  • Klik hier voor de Profact International Artwork specificaties (pdf)
  • Klik hier voor de Profact International Label specificaties (pdf)
  • Klik hier voor de Profact International Mastering data specificaties (pdf)

20150112_6852

CD/DVD Label

Het CD/DVD label betreft de desgewenste opdruk die op de disc gedrukt wordt. Deze opdruk kan in zowel zeefdruk als offset techniek verwerkt worden en kan variëren van een eenvoudige zwarte tekst tot een full colour print. downloads 

20150112_6851

Artwork

Dit betreft het onafgewerkte formaat van het drukvel op papier, voordat het gesneden, gevouwen en/of bewerkt wordt. downloads